Natural 4 Kids

U subotu 22.07.2023. od 10 časova u hladovini grabovih krošnji ždrebanske šume, drugi festivalski dan počinjemo programom za naše najmlađe goste.

Omiljena milanovačka animatorka Marina će u svojoj radionici upoznavati decu sa rege muzikom, praviti razne prirodne instrumente, izradjivati afričke udaraljke i svirati na istim. Deca će takođe crtati po licu i telu, takmičiti se u limbo densu, doručkovati u prirodi i još mnogo toga zanimljivog…

Likovna radionica Kulturnog centra Gornji Milanovac i redovna profesorka likovnog vaspitanja Valentina Nađ podučavaće najmlađe veštini slikanja i crtanja kako na papiru tako i na telu. Odabrani radovi biće objavljeni na zvaničnom sajtu Natural Mystic festivala.

U nedelju (23.07.) trećeg festivalskog dana od 10 časova, ponovo će jutro biti posvećeno najmlađima. Mada je poželjno da i stariji posetioci festivala prisustvuju ovoj radionici.

Naime, ispred ekološkog udruženja Vile Rudnika, okupljenih sa ciljem unapređenja i zaštite životne sredine planine Rudnik, specijalnu radionicu vodiće Nevena Nenadović, inženjer zaštite životne sredine. Ona će sa svima nama podeliti svoje znanje i naučiti i mlade i stare kako se otpad pravilno reciklira i skladišti.

Natural Mystic se priključuje humanitarnoj akciji koje su Vile Rudnika pokrenule pa će sav otpad sa festivala biti predat operateru za proces reciklaže, a sav novac od toga biće doniran za izgradnju dečijeg igrališta na Rudniku. Svi građani Gornjeg Milanovca mogu učestvovati u ovoj akciji i doneti limenke i staklene flaše i ostaviti ih u predviđenim korpama koje će biti postavljene na Ždrebanu za vreme trajanja festivala. Apelujemo na sve posetioce da pravilno odlažu otpad.

Čuvajte svoje reke, šume, livade i potoke i vidimo se na Natural Mystic Reggae festivalu.

🌳🪴🌱🌻🍂🍄🍃🌵🍀🍁💐🌿🥀🌴🌼

Dečiji radovi