Ako vam reč Ždreban budi uspomene na sjajnu muziku, pozitivnu atmosferu, hiljade raspoloženih ljudi i nestvarno lepu prirodu, samo vas podsećamo da se NATURAL MYSTIC FESTIVAL ove godine održava od 28. aprila do 1. maja. Ukoliko ne znate o čemu pričamo, posetite ovo izletničko mesto  u blizini Gornjeg Milanovca od 28. aprila do 1. maja . Na njemu će 6. put za redom u tom periodu biti organizovan jedinstven reggae festival – NATURAL MYSTIC 06.

I ove godine na brdu Ždreban udaljenom 2 kilometra od Gornjeg Milanovca, očekuje nas 4 dana odlične selekcije reggae muzike. Ovaj već tradicionalni međunarodni festival koji organizuju Jahmessenjah Sound i UG Rekultivator, do sada je ugostio mnoge poznate muzičare iz celog sveta. Svake godine obraduje nas neko od najboljih evropskih izvođača, tako da ove godine očekujemo LION D iz Italije, HORNSMAN COYOTE iz Srbije, ASHER SELECTOR iz Švajcarske, DON MINOTT iz Jamajke, DELIMAN iz Austrije, DEČIJA RADOST iz Srbije i mnogo drugih muzičara.

Sve naturlane mistike i oni koji će to postati podsećamo da se na Ždrebanu ulaz ne naplaćuje. Prvi dan i otvaranje festivala održaće se 28. aprila u Gornjem Milanovcu u klubu Modesti Blease sa početkom u 20h. Nastupa Dečija radost, a cena ulaznice je 250 dinara.